وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ | Friday 18 April 2025
» اجتماعی » خطر حمله دزدان دریایی مسافران “کویین آن” را زهره ترک کرد! 

تاریخ انتشار : 1404/01/07 - 13:43

خطر حمله دزدان دریایی مسافران “کویین آن” را زهره ترک کرد! 

صدای استرالیا– فکر کنید سوار یک کشتی لوکس کروز هستید که ناگهان با هشداری غریب در عصر حاضر مواجه می‌شوید: […]

خطر حمله دزدان دریایی مسافران "کویین آن" را زهره ترک کرد! 

صدای استرالیا– فکر کنید سوار یک کشتی لوکس کروز هستید که ناگهان با هشداری غریب در عصر حاضر مواجه می‌شوید: خطر حمله دزدان دریایی! 

این تجربه‌ای بود که مسافری در یک کشتی کروز که از داروین به جنوب شرق آسیا در حال حرکت بود، آن را به اشتراک گذاشت و در آن به مسافران کشتی گفته شده بود چراغ‌های خود را خاموش کنند و پرده‌ها را ببندند چون ممکن است دزدان دریایی حمله کنند. 

یک کاربر تیک‌تاک به نام lillydapink@که عمدتاً محتوای مرتبط با کشتی‌های کروز را منتشر می‌کند، ویدیویی از اعلامیه‌ای که در کشتی کروز «کویین آن» در تاریخ ۱۳ مارس پخش شد، منتشر کرده است. این کشتی در حال عبور از داروین به مانیل، فیلیپین بود که این اعلامیه در کل کشتی پخش شد.

این منطقه به خاطر تهدیدات دزدان دریایی شناخته شده است.

معمولاً در مدت گذر از این منطقه سطح امنیت کشتی‌ها افزایش می‌یابد.

بر اساس دستورالعمل صادر شده در کشتی “کویین آن” عرشه خارجی کشتی از ساعت ۹ شب تا ۵ صبح بسته شد و هیچ مهمانی اجازه دسترسی نداشت.

در این مدت تنها چراغ‌های ضروری عرشه در طول شب روشن بود تا نور خارجی کشتی کاهش یابد.

البته کاپیتان کشتی به مسافران اطمینان داد که احتمال برخورد کشتی با دزدان دریایی بسیار کم است و امنیت مهمانان و اعضای خدمه در اولویت قرار دارد.

 در میان هزاران نظری که زیر ویدیو منتشر شده در تیک تاک نوشته شد، بسیاری از کاربران ابراز نگرانی کردند و گفتند اگر در کشتی بودند حتما می‌ترسیدند. به عنوان مثال، یکی از کاربران نوشته است: “چطور مردم بعد از شنیدن این موضوع می‌توانند آرامش داشته باشند؟” و دیگری نیز گفته است: “خب، این خیلی ترسناک به نظر می‌رسد.”

شرکت “Cunard” به عنوان مالک کشتی کروز اعلام کرده است که این اعلامیه یک رویه استاندارد دریایی است که هنگام عبور از “برخی مناطق” انجام می‌شود. همچنین این شرکت تأکید می‌کند که هیچ تهدید خاصی متوجه کشتی یا مهمانان آن نبوده است.

منبع: ۷ نیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه