وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | Sunday 18 May 2025
» اجتماعی » بیش از ۳۰ نفر در پی حملات مرتبط با اپلیکیشن‌های دوستیابی دستگیر شدند

تاریخ انتشار : 1404/02/19 - 5:29

بیش از ۳۰ نفر در پی حملات مرتبط با اپلیکیشن‌های دوستیابی دستگیر شدند

صدای استرالیا - پلیس ویکتوریا اعلام کرد که بیش از ۳۰ نفر را در چارچوب تحقیقات مربوط به مجموعه‌ای از حملات نگران‌کننده علیه مردانی که از اپلیکیشن‌های دوستیابی و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند، دستگیر کرده است.


صدای استرالیا – پلیس ویکتوریا اعلام کرد که بیش از ۳۰ نفر را در چارچوب تحقیقات مربوط به مجموعه‌ای از حملات نگران‌کننده علیه مردانی که از اپلیکیشن‌های دوستیابی و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند، دستگیر کرده است.

به گفته پلیس، چندین گروه از عاملان این حملات – که عمدتاً پسران جوان بین ۱۳ تا ۲۰ سال هستند – خود را به‌عنوان کاربران واقعی این پلتفرم‌ها معرفی کرده‌اند تا مردان را به دیدار حضوری فریب دهند.

قربانیان پس از ملاقات حضوری، مورد ضرب و شتم، سرقت، تهدید و توهین‌های همجنس‌گراستیزانه قرار گرفته‌اند. در برخی موارد، از حملات فیلم‌برداری شده و ویدیوها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده‌اند.

این حوادث در سراسر ایالت، به‌ویژه در مناطق شهرداری‌های منینگهام، کیسی، هیوم، مورابین و ناکس خ داده است. از اکتبر سال گذشته تاکنون، بیش از ۳۰ نفر در این رابطه دستگیر شده‌اند.

برخی از موارد دستگیری:

  • یک پسر ۱۶ ساله به اتهام وارد آوردن صدمه عمدی، صدمه غیرعمدی و حمل سلاح غیرمجاز دستگیر و تفهیم اتهام شد.
  • یک پسر ۱۷ ساله به دلیل وارد آوردن صدمه عمدی، صدمه غیرعمدی و در اختیار داشتن ماده مخدر، دستگیر و تفهیم اتهام شد.
  • دو پسر ۱۶ ساله و یک پسر ۱۵ ساله به اتهام وارد آوردن صدمه غیرعمدی دستگیر و هر سه تفهیم اتهام شدند.
  • پسران ۱۳، ۱۴ و ۱۵ ساله به اتهام آدم‌ربایی و سرقت مسلحانه دستگیر شدند. دو نفر از آن‌ها با قرار وثیقه آزاد شدند و دیگری تا تکمیل تحقیقات آزاد گردید.
  • هفت پسر ۱۷ ساله به اتهام سرقت مسلحانه، اغتشاش خشونت‌آمیز و حبس غیرقانونی تحت پیگرد قرار گرفتند. دو نفر از آن‌ها تفهیم اتهام و با وثیقه آزاد شدند، و پنج نفر دیگر با احضاریه رسمی به دادگاه فراخوانده خواهند شد.
  • چهار مرد ۱۹ ساله از مناطق Bayswater، Lyndhurst و Cranbourne East به اتهام سرقت مسلحانه بازداشت شدند. سه نفر از آن‌ها با وثیقه آزاد شدند و یک نفر تا تکمیل تحقیقات آزاد گردید.

ادامه تحقیقات و پیام پلیس

پلیس ویکتوریا این نوع جرائم را بسیار جدی تلقی کرده و از قربانیان خواسته است که برای آغاز تحقیقات کیفری حتماً موضوع را به پلیس گزارش دهند، چراکه گزارش به اپلیکیشن‌های دوستیابی به‌تنهایی کافی نیست.

پلیس می‌تواند برای کمک به تحقیقات، از اپلیکیشن‌های دوستیابی اطلاعات دریافت کند – حتی در مواردی که یکی از طرفین کاربر را بلاک یا حذف کرده باشد.

همچنین پلیس با برخی از این اپلیکیشن‌ها همکاری می‌کند تا پیام‌های ایمنی و راه‌های گزارش‌دهی و حمایت را در این پلتفرم‌ها منتشر کند.

اگر شما یا کسی که می‌شناسید پس از استفاده از اپلیکیشن‌های دوستیابی یا شبکه‌های اجتماعی با چنین رفتاری مواجه شده‌اید، لطفاً موضوع را به پلیس گزارش دهید.

در موارد اضطراری با شماره ۰۰۰ تماس بگیرید. اگر قادر به تماس نیستید، از فرد دیگری بخواهید این کار را انجام دهد.

برای اطلاعات بیشتر درباره دوستیابی ایمن آنلاین به این وب‌سایت مراجعه کنید:

www.crimestoppersvic.com.au/current-focus/onlinedating

اگر ترجیح می‌دهید با یک افسر پلیس رابط جامعه LGBTIQA+ صحبت کنید، لطفاً از این صفحه بازدید کنید:

LGBTIQA+ Liaison Officers | Your safety | Victoria Police


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه