نمایش در صفحه اصلی
این مطلب را چاپ کن
تاریخ انتشار : 1398/10/24 - 12:50
شناسه مطلب : 17952

آغاز کشتار هزاران شتر در استرالیای جنوبی به دلیل کم آبی

صدای استرالیا- دولت استرالیای جنوبی به دلیل کمبود آب در این ایالت، فرمان کشتار هزاران حیوان وحشی از جمله شترها […]

صدای استرالیا- دولت استرالیای جنوبی به دلیل کمبود آب در این ایالت، فرمان کشتار هزاران حیوان وحشی از جمله شترها را صادر کرد.

در سرزمین‌های متعلق به بومیان در استرالیای جنوبی موسوم به (Aṉangu Pitjantjatjara Yankunytjatjara/APY) در شمال غربی این ایالت به دلیل کم آبی و خشکسالی گسترده، دستور کشتار گستره حیوانات وحشی صادر شده و این فراخوان با حمایت اداره آب و محیط زیست استرالیا مواجه شده است.

بر اساس اعلام اداره آب و محیط زیست استرالیا، این حیوانات یا وارد ملک مردم شده و به آنها آسیب می‌زنند و یا آنکه از تشنگی جان می‌دهند.

علاوه بر شترها، اسب‌های وحشی و الاغ‎ها نیز جزو حیواناتی هستند که دستور کشتار آنها صادر شده و قرار است این حیوانات از داخل هلیکوپتر هدف قرار گرفته شوند.

مسئولان APY اعلام کرده‌اند که گروهی از شترهای وحشی فشار زیادی را بر مناطق بومی وارد کرده و از اندوخته‌های غذایی مردم تغذیه می‌کنند. با توجه به خشکسالی موجود در منطقه حضور تعداد بالای شترها جوامع و زیرساخت های این منطقه را تهدید می‌کند، از همین رو برنامه فوری کنترل شترها مورد نیاز است.

پیشتر اداره آب و محیط زیست استرالیا اعلام کرده بود که مالکان بومی و سنتی در حال فروش شترها هستد اما اکنون آنها از عهده این شترها برنمی‌آیند.

پیش‌بینی شده که در حدود ۱۰ هزار شتر به سمت منابع آبی در حرکت هستند که این امر موجب تخریب زیر ساخت‌ها شده و خانواده‌ها و جوامع حاضر در این منطقه را به خطر می‌اندازد.

بر اساس تخمین‌های که توسط دولت استرالیا زده شده و وب سایت Feral Scan  نیز از آن حمایت کرده، بیش از یک میلیون شتر وحشی در بیایان‌های استرالیا زندگی می‌کنند.

منبع: ۷ نیوز

 

کلیه حقوق مطالب برای سایت صدای استرالیا محفوظ است .